Make your own free website on Tripod.com

Hírek

2004. ősz

2004 decmeber 23. - 100%

Történetének legjobb szezonját produkálva - 100%-os teljesítménnyel - bajnok lett a Men In Black!

Köszönet a csapat minden tagjának a gyönyörű eredményért!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Mindenkinek!

2004 decmeber 9. - A hátralévő meccsektől függetlenül bajnok a MIB!

Pontszámban már csak egyetlen csapat hozhat be minket - az UPSTARS. Mivel az egymás elleni eredmény nekünk kedvez, így már két meccsel a bajnokság vége előtt bajnoknak érezhetjük magunkat. Megvan a hőn áhított feljutás!

Gratulálunk a szép teljesítményhez!2004. tavasz

2004 május 19. - A MIB számára véget ért a tavaszi szezon

Döntetlennel ért véget a tavaszi szezon. A záró forduló mérkőzésén MIB - Somogybabod "Előre" 3:3. A rosszul induló mérkőzésen az ellenfél szerzett két gólos előnyt, de szerencsére a csapat még a félidő előtt rendezte sorait, és még az első játékrészben szépíteni tudott. A második félidő egyértelmű MIB fölényt hozott és gyorsan megfordítottuk a mérkőzés állását. A vezetés birtokában sorra dolgoztuk ki helyzeteinket, melyek sajnos rendre kimaradtak. Ez megbosszulta magát és egy védelmi kihagyás után az ellenfél egyenlíteni tudott a hajrában.

A hét vesztett pont valószínűleg ismét megpecsételte a feljutás sorsát. Ősszel új szezon, új remények!

2004 április 15. - Nehezen jött az első gól

Jól indult a mérkőzés, mi birtokultuk a labdát és irányítottuk a játékot, volt is néhány nagy helyzetünk, azonban a várva-várt gól csak nem akart megszületni. Az ellenfél (Vákuum FC) behúzódott a kapuja elé, és igen jól védekezett, megnehezítve ezzel csapatunk dolgát. Végül a 45.percben megtört a jég, bevettük az ellenfél hálóját, akik ezután mindent egy lapra feltéve kitámadtak, aminek köszönhetően góljaink számának már csak a hátralévő idő szabott határt. A végeredmény 3:0.

2004 április 3. - Gólszegény mérkőzés

A gól nélküli első félidő után 2:1-re nyertük a találkozót. Szoros mérkőzés volt, de hála Szabinak és Lőrincnek az ellenfél nem sok gólnak örülhetett, és a meccs hozható volt mindössze két rúgott góllal is.

2004 március 11 - Bosszantó vereség

Nagy önbizalommal vágtunk neki a szezon harmadik meccsének, de sajnos ezúttal ez megbosszulta magát. Hiába kezdtük jól a mérkőzést, a 3:1-es magabiztos vezetés után a meccs végén az ellenfélnek sikerült megfordítani az eredményt, és 4:3-ra megnyerni a találkozót. Így a mérkőzés számunkra bosszantó vereséget hozott, hiszen egy simán nyerhető meccsen veszítettünk 3 pontot, ami jól jött volna a végelszámolásnál.

2004 március 3 - Meggyőző játék

A tavaszi idény második meccsén meggyőző játékkal nyertünk az FC Sörkecskék csapata ellen, begyűjtve az újabb három pontot. A meccs hajrájában mutatott kapkodástól eltekintve higgadtan és türelmesen játszottunk, így egy pillanatig sem volt kétséges, hogy ki nyeri meg a találkozót.

2004 február 18 - Megvan a három pont

Győzelemmel kezdett a csapat a szezon első meccsén a Sporting Libacomb ellen. Megvan a három pont, a játékot meg gyorsan felejtsük el. Most két hét pihenő következik, addig is bizakodva várjuk a következő meccset.

2004 február 17 - Idei első meccs

Ma játssza idei első meccsét a MIB! A mérkőzés este 20 órakor kezdődik a Bogdánnfy úti pályán. Ellenfél a Sporting Libacomb. Izgatottan várjuk az eredményt!

2004 február 17 - Megújult a honlapunk

Megújult a honlapunk. Mától új külsővel és tartalommal várjuk minden kedves látogatónkat!